În cei peste 8 ani de experiență în domeniul avocaturii de business, av. Cristian Vizireanu s-a specializat în societăți comerciale, dreptul muncii și drept penal. Portofoliul său de clienți a atins rapid un nivel greu de gestionat cu ajutorul unui simplu excel. În plus, acest instrument nu oferea nici date centralizate și la zi, nici accesibilitate și rapiditate. Practic, întreaga situație a clienților și a facturilor putea fi accesată de pe un singur calculator.

În 2012 a hotărît să facă un pas important în gestionarea mai eficientă a activității. Pe scurt, a dorit să simplifice procesul de pontaj și facturare care solicitau multe ore de muncă și să utilizeze o soluție dedicată nevoilor sale specifice.

A ales să lucreze cu KeyVision pentru că este ușor de folosit, are o interfață intuitivă și mai ales este accesibil pe mobil. Ținând cont de specializarea sa în drept penal, posibilitatea de a gestiona termenele de instanță cu ajutorul acestei aplicații s-a dovedit a fi un atu important.

„Activitatea mea presupune foarte multe deplasări și de aceea era important să pot completa pontajul de oriunde, utilizând chiar mobilul sau iPad-ul. Fiind o aplicație accesibilă pe web, KeyVision rezolvă această problemă. În plus, facturarea se face foarte rapid și am acces la istoricul fiecărui client”, av. Cristian Vizireanu.