Înființată în 2008, VASS Lawyers este una dintre cele mai dinamice firme de pe piața avocaturii din România. Firma oferă servicii în domeniile achiziții publice, parteneriate public-private, societăți comerciale, relații de muncă, concurență, tranzacții imobiliare, contracte comerciale, imigrare sau litigii & arbitraj.

În 2010, VASS Lawyers a câștigat premiul Firma de Avocatură a Anului în Achiziții Publice acordat de Corporate Intl Magazine Global Award, precum și de ACQ Country Awards. De asemenea, casa de avocatură este recomandată de ghidul celor mai buni avocați din lume – Global Law Experts – pentru domeniul Achiziții Publice în România.

La sfârșitul anului 2011, firma a decis înlocuirea aplicației software folosite pentru urmărirea activităților curente cu o soluție pentru managementul performanței, care permite obţinerea de rapoarte şi indicatori de performanţă necesari susţinerii deciziilor strategice, într-un mod grafic intuitiv.

A ales soluția KeyVision în urma unei atente cercetări a soluțiilor disponibile, criteriile principale de selecție fiind funcționalitățile disponibile, interfața prietenoasă și intuitivă, precum și costurile aferente.

„KeyVision s-a dovedit a fi soluția ideală pentru VASS Lawyers deoarece a adus, în plus față de funcționalitățile standard precum pontaj și facturare, un set de rapoarte esențiale pentru urmărirea eficienței firmei, a fiecărui avocat și client în parte”, av. Iulia Vass, Managing Partner VASS Lawyers.