ONV LAW

 ONV LAW

ONV LAW, societate de avocatura de business înființată în anul 2000, a reprezentat cu succes sute de clienți în litigii, arbitraje comerciale, fuziuni și achiziții, asigurări, energie regenerabilă, proprietate intelectuală, imobiliare, dreptul muncii sau drept societar.

Pentru a le asigura clienților săi dezvoltarea și în alte jurisdicții, în anul 2009, ONV LAW a devenit membru al Legal Netlink Alliance, o structură internațională de firme de avocatură independente, atent selecționate.

Am ales KeyVision ținând cont atât de nevoile actuale, cât și de planurile noastre de dezvoltare. De aceea am pus accent pe flexibilitate, ușurință în utilizare și capacitatea de a oferi analize și rapoarte de eficiență. În plus, clienții noștri sunt întotdeauna pe primul loc și faptul că putem urmări mult mai rapid stadiul proiectelor și al dosarelor a fost un important atu. Mai mult, cu ajutorul KeyVision am centralizat informațiile despre întreaga activitate într-o singură bază de date și am redus foarte mult timpul destinat revizuirii pontajelor, facturării și rapoartelor pentru clienți“, Radu Nemes, Partner ONV LAW.