Fătu Law Office a fost înființată în 1998 ca o societate de avocați specializată în oferirea de consultanță și asistență juridică în domenii precum drept medical și farmaceutic, drept public, dreptul concurenței, drept comercial și societar, proprietate intelectuală și drepturi de autor, asociații profesionale, achiziții publice și dreptul muncii. Aceste servicii vizează atât companii, autorități publice, organizații, cât și persoane fizice.

De-a lungul timpului, echipa de avocaţi Fatu Law Office a dezvoltat o strânsă relaţie de colaborare cu Point Public Affairs, specializată în servicii integrate de public affairs, legal affairs, lobbying și comunicare. Experiența celor două echipe reunite combină înțelegerea în profunzime a proceselor politice și decizionale atât la nivel național cât și european, cu o excelentă înțelegere a mecanismelor de afaceri, experiența în drept public, administrativ și constituțional, relații publice, comunicare și programe de responsabilitate socială. Împreună oferă servicii de consultanță permanentă sau punctuală pentru următoarele industrii: publicitate, FMCG, educație, energie și resurse naturale, mediu, jocuri de noroc, sănătate, media și divertisment, farmaceutic, achiziții publice, servicii financiare, real estate, telecomunicații, politic.

Decizia de implementare a soluției KeyVision vine totodată în contextul asumării de unor planuri ambițioase de dezvoltare. În aceste condiții, gestionarea activității pe baza timesheet-urilor în excel și a unei raportări lunare dificile realizată pe baza acestor situații, pentru fiecare angajat și client în parte, nu a mai fost posibilă.

“Motivul principal pentru care am optat pentru KeyVision a fost simplificarea sistemului de pontaj și facturare, dar mai ales generarea unor rapoarte privind eficacitatea și eficiența activității prestate”, Liviu Fătu, Managing Partner Fătu Law Office.