SoftVenture a fost certificată pentru Sistemul de Management al Calității, conform standardului internațional ISO 9001:2015

SoftVenture a obținut certificarea ISO 9001:2015 pentru Sistemul de Management al Calității cu privire la activitatea de dezvoltare soluții software. Aceasta certificare reflectă preocuparea companiei de a asigura servicii de calitate, dar și un sistem eficient de preluare și rezolvare a solicitărilor din partea clienților săi.

M-Files faciliteaza colaborarea si mobilitatea prin lansarea unei noi versiuni

M-Files 2015.2 extinde functionalitatile de partajare fisiere si ofera o aplicatie universala pentru Windows 10

M-Files Corporation, un furnizor de solutii care optimizeazt semnificativ modul in care firmele isi gestioneaza documentele si informatiile prin abordarea unica bazata pe metadate, anunta lansarea noii versiuni M-Files 2015.2.

Read more on M-Files faciliteaza colaborarea si mobilitatea prin lansarea unei noi versiuni…

Iordache Partners a ales KeyVision si M-Files

KeyVision si M-Files, doua solutii perfect compatibile, au permis firmei de avocatura Iordache Partners sa simplifice modalitatea interna de lucru si sa castige timp. Astfel, KeyVision asigura platforma necesara pontajului si facturarii, permitand obtinerea rapida a rapoartelor pentru clienti, analize de profitabilitate si eficienta a activitatii, in timp ce M-Files asigura organizarea documentelor si regasirea facila a informatiilor.