Solutia ideala pentru avocati si consultanti

 

KeyVision este o soluție completă dedicată avocatilor si consultantilor. Aceasta asigură controlul întregii activități de pontaj, facturare, management clienți, contracte, dosare, termene de instanță și analize specifice.

 

Soluția software KeyVision oferă un avantaj competitiv avocatilor si consultantilor care  doresc să vină în întâmpinarea exigențelor din ce în ce mai mari ale clienților. Astfel, utilizând KeyVision, avocatii au acces rapid la funcționalități precum pontaj, managementul contractelor sau al termenelor de instanță, facturare, cât și la informații vitale precum eficiență la nivel de firmă, contract, avocat, total de facturat, valoarea neîncasatelor sau clienți activi.

Tabloul de bord disponibil în KeyVision asigură analize de performanță modelate special pentru avocati si consultanti, care permit optimizarea activităților interne și urmarirea indicatorilor relevanți de performantă.

Vă propunem adoptarea acestui soft de avocati si consultanti în regim SaaS pentru a elimina principalele dezavantaje ale aplicațiilor standard: accesibilitate limitată, costuri de licențiere mari, infrastructură hardware complexă și perioade lungi de implementare.

 

Beneficiile KeyVision pentru avocati

 

Soluția software KeyVision  pune la dispoziția avocatilor funcționalități complete de pontaj și facturare, într-o manieră eficientă și simplă. Acestea sunt doar câteva dintre avantaje:

  • Acces instant la informații vitale, indicatori de performanță și grafice prin intermediul tabloului de bord;
  • Funcționalități complete de înregistrare a orelor lucrate și facturate per avocat, proiect sau dosar;
  • Calcul și emitere de facturi pe baza orelor lucrate și aprobate;
  • Management complet al clienților, contractelor și dosarelor;
  • Urmărirea și gestiunea rapidă a termenelor din instanță, prin integrarea cu portal.just.ro si www.scj.ro;
  • Rapoarte complete și analize de performanță;
  • Configurabilitate ridicată la nivelul întregii aplicații;
  • Bază unică de date pentru managementul complet al activității;
  • Interfață prietenoasă;
  • Cost lunar flexibil, stabilit in functie de numarul utilizatorilor;

 

Afla ce spun avocatii despre KeyVision

 

Afla de ce clientii nostri apreciaza KeyVision si descopera povestea lor. In plus, poti afla toate detaliile despre aceasta aplicatie accesand site-ul dedicat www.keyvision.ro. Aici vei putea deschide un cont gratuit, vei putea urmari tutoriale de utilizare si vei fi la zi cu toate noutatile.

 

Acceseaza site

 

Testeaza gratuit timp de 30 de zile

Ai acces la versiunea completa a aplicatiei fara niciun cost. Completeaza campurile alaturate, genereaza-ti propriul cont de KeyVision si descopera cel mai simplu mod de a ponta, factura, gestiona clienti, contracte si dosare. Incepe acum!

 

Pontaj rapid
Facturare inteligenta
Tablou de bord
Calendar si planificarea activitatilor
Clienti, contracte, dosare