Managementul dosarelor de instanta

 

SoftVenture pune la dispozitia litigatorilor o solutie software dedicata pentru managementul dosarelor de instanta – KeyVision Litigations. Integrata cu www.portal.just.ro si www.scj.ro, aceasta asigura calendarul la zi al termenelor de instanta, istoricul dosarului pe etape procesuale, evidenta task-urilor si notificari automate referitoare la orice informatie noua publicata pe cele doua portaluri.

KeyVision Litigations se adreseaza atat caselor de avocatura specializate in practica de litigii, cat si departamentelor legale din cadrul corporatiilor, fiind o solutie adaptata nevoilor acestora. Astfel, pe langa faptul ca ofera functionalitati specifice litigatorilor si o interfata intuitiva, aplicatia poate fi accesata online, din orice locatie, folosind calculatorul, tableta sau smartphone-ul.

Solutia se detaseaza prin usurinta in utilizare si capacitate de sintetizare a informatiei. Tabloul de bord asigura accesul avocatilor, intr-o singura fereastra, la informatii esentiale cu privire termenele sau task-urile viitoare, dosarele in lucru si alertele. Totodata, aceste informatii sunt preluate automat in calendarul aplicatiei si pot fi sincronizate cu orice alt calendar de genul Outlook, Gmail sau iCal. Mai mult, evolutia dosarului poate fi urmarita centralizat, intr-o singura pagina fiind afisate termenele aferente fiecarei etape procesuale, alaturi de solutia si comentariile publicate pe www.portal.just.ro sau www.scj.ro.

Poti afla toate detaliile despre aceasta aplicatie accesand site-ul dedicat www.litigations.ro. Aici vei putea deschide un cont gratuit, vei putea urmari tutoriale de utilizare si vei fi la zi cu toate noutatile.

Acceseaza site

 

 

KeyVision Litigations este un instrument accesibil, prietenos, adaptat nevoilor avocatilor specializati in litigii. Crearea unui cont este simpla, bazata doar pe adresa de email, si permite adaugarea ulterioara a unui numar nelimitat de utilizatori. Practic, un avocat poate crea contul de firma si ulterior isi poate invita colegii sa acceseze aplicatia, fara training prealabil sau instalari dificile. Am dezvoltat acest produs pe baza experientei de peste trei ani in implementarea solutiilor de business dedicate avocatilor si vom continua investitia. De altfel, numai in urmatoarea luna ne propunem sa adaugam noi beneficii precum evidenta cheltuielilor si posibilitatea de a salva documente la nivel de dosar”, George Barcun, General Manager SoftVenture.

KeyVision Litigations este disponibila online, fiind gratuita pentru un numar de maxim cinci dosare. Mai multe informatii despre solutie si un set de tutoriale pot fi accesate la adresa www.litigations.ro, un cont de aplicatie putand fi creat la app.litigations.ro.

Testeaza acum