SoftVenture se extinde in Republica Moldova. Efrim, Rosca si Asociatii implementeaza KeyVision

Efrim, Rosca si Asociatii, unul dintre liderii pietei de avocatura din Republica Moldova, a implementat solutia KeyVision pentru pontaj, facturare, acces la rapoarte manageriale si indicatori de performanta.


Infiintata in urma cu sase luni de Oleg Efrim, fostul Ministru al Justitiei in Republica Moldova, si Vlad Rosca, unul dintre cei mai reputati avocati moldoveni, casa de avocatura Efrim, Rosca si Asociatii reprezinta un «ghiseu unic» de servicii, oferind clientilor sai intreaga expertiza juridica de care au nevoie.

KeyVision, solutia software dedicata exclusiv avocatilor, sustine planurile de dezvoltare ale firmei, fiind un instrument facil si complet pentru inregistrarea activitatilor derulate de avocati, facturare, monitorizarea dosarelor de instanta, a contractelor si clientilor, dar mai ales prin optiunile de calcul a profitabilitatii sau a costului mediu orar pe firma si avocat. In plus, gradul ridicat de accesibilitate raspunde dinamicii firmei de avocatura, KeyVision putand fi accesata rapid, de oriunde si oricand, pe baza unei conexiuni la internet.

KeyVision este un produs software 100% romanesc si face parte dintr-o suita de aplicatii dezvoltate de firma SoftVenture exclusiv pentru piata avocaturii. Aceste aplicatii sunt utilizate de peste 1.000 de avocati din Romania, Republica Moldova, Franta si Turcia.

Afla mai multe detalii despre KeyVision aici.