SoftVenture a fost certificată pentru Sistemul de Management al Calității, conform standardului internațional ISO 9001:2015

SoftVenture a obținut certificarea ISO 9001:2015 pentru Sistemul de Management al Calității cu privire la activitatea de dezvoltare soluții software. Aceasta certificare reflectă preocuparea companiei de a asigura servicii de calitate, dar și un sistem eficient de preluare și rezolvare a solicitărilor din partea clienților săi.

Efortul SoftVenture de aliniere la standarde internaționale de calitate este dublat și de implementarea unei soluții de ticketing prin care se urmărește scăderea timpului de răspuns la eventualele cerințe din partea clienților și asigurarea funcționării fără întrerupere a soluțiilor furnizate.

“Certificarea ISO 9001:2015 este un pas important pentru noi, marcând trecerea de la un simplu furnizor de soluții software, la calitatea de partener de durată pentru clienții noștri. Soluțiile pe care le furnizăm sunt critice în business-ul clienților, motiv pentru care ne dorim să le fim aproape, să răspundem foarte rapid cerințelor și să prevenim eventuale probleme de funcționare. ISO 9001:2015 este o investiție în calitate și un lucru indispensabil atunci când lucrezi cu cele mai mari firme de avocatură din România” a declarat George Barcun, General Manager SoftVenture.

SoftVenture (www.softventure.ro) furnizează soluții software complexe și inovative pentru piata avocaturii și a serviciilor, precum și în domeniul financiar-bancar. Portofoliul de produse include platforma de pontaj și facturare KeyVision (www.keyvision.ro), soluția pentru managementul dosarelor de instanță KeyVision Litigations (www.litigations.ro), precum și soluția de document management M-Files. SoftVenture este Solution Provider pentru aplicația M-Files în România.