Oferim servicii IT specializate

 

Serviciile IT oferite de SoftVenture completeaza gama de soluţii software pusa la dispozitia clientilor nostri. Astfel, putem veni in intampinarea nevoilor specifice fiecarei companii, asigurand o abordare end-to-end a proiectelor derulate.

Ne recomanda experienta de peste 14 ani in domeniul IT, cu focus pe solutii software de business, dar si cunostintele vaste in domeniul serviciilor de consultanta, avocaturii sau serviciilor financiare , incluzand leasing, credite, factoring, asigurari, stock finance.

Totodata, know how-ul castigat in proiecte complexe de implementare a unor solutii de tip pontaj & facturare, document management sau ERP, la nivel national si international, confera plus valoare serviciilor prestate clientilor nostri:

 

  • Consultanta IT
  • Analiza de business
  • Dezvoltare software
  • Implementare proiecte IT
  • Project management
  • Business Intelligence

 

 

Consultanta de business
Analizam situatia curenta din cadrul companiei dumneavoastra si oferim consultanta in vederea optimizarii si restructurarii corespunzatoare a acesteia.

Pe baza analizei de business evidentiem nevoile specifice si construim fluxurile de business aferente. Acestea stau la baza Specificatiei de business, elementul esential pentru succesul oricarui proiect de dezvoltare software.

Project management
Preluam intregul proces de management al proiectelor dumneavoastra IT, gestionad toate fazele proiectului: analiza de business, specificatie tehnica, dezvoltare, configurare, implementare, acceptanta, suport post-implementare.

Avem o experienta de peste sapte ani in derularea proceselor de project management din cadrul unor proiecte complexe precum dezvoltarea, configurarea si implementarea de solutii ERP pe plan local si international.

Dezvoltare customizata
De peste 10 ani membri echipei noastre au coordonat proiecte majore de dezvoltare software. Am dobandit astfel cunostintele tehnice necesare, dar si o intelegere profunda a nevoilor specifice fiecarei industrii sau client.

Ne propunem sa oferim suport companiilor care doresc dezvoltarea unor solutii software dedicate, aducand un plus de inovatie si oferind consultanta cu privire la utilizarea celei mai adecvate tehnologii.