S-a lansat primul blog din Romania dedicat tehnologiei in avocatura – hitechlawyer.ro

SoftVenture, furnizorul de solutii software inovative dedicate avocatilor, anunta lansarea blogului www.hitechlawyer.ro care dezbate prin articolele sale modul in care tehnologia poate sustine activitatea unei firme de avocatura.

.Blogul isi propune sa abordeze problemele concrete de IT cu care se confrunta avocatii, sa propuna solutii practice la situatiile specifice din domeniu si sa ofere explicatii cu privire la diverse notiuni tehnice folosite din ce in ce mai des in avocatura. Blogul va fi primul pas in consolidarea unei comunitati virtuale care dialogheaza permanent si schimba informatii relevante privind tehnologia in domeniul avocaturii.

„Cei peste trei ani de activitate pe care i-am dedicat inovatiei in acest domeniu, mi-au permis sa castig un know-how important si sa raspund cu solutii concrete nevoilor avocatilor. Am invatat ca cerintele acestora pot fi foarte complexe si foarte diferite de la o firma la alta, dar mai ales m-am familiarizat cu notiunile specifice domeniului: knowledge management, document management, profitabilitate si eficienta, ore billable si non-billable, ore on-hold, analize onorarii medii, grad de incarcare pentru avocati, bugetare, performanta avocati, etc. Prin intermediul acestui blog, vom pune la dispozitia tuturor celor interesati detalii despre tehnologiile care au adus rezultate semnificative avocatilor si care pot sustine activitatea acestora de zi cu zi”, George Barcun, CEO SoftVenture.

Lansarea acestui blog marcheaza totodata startarea unui parteneriat unic, cu beneficii directe pentru avocati. Astfel, protagonistii, furnizorii de solutii dedicate acestui domeniu – SoftVenture si Connsys Solutions -, asigura un pachet extins de servicii care include atat solutii software pentru managementul activitatii specifice avocatilor, cat si servicii de securitate a datelor, acces remote la fisiere, arhivare, administrarea infrastructurii hardware si alte servicii de suport tehnic specializat. Toate aceste subiecte vor fi de altfel dezbatute si pe blogul www.hitechlawyer.ro, fiind detaliate prin exemple practice.

„Solicitarile pe care le-am primit din piata avocaturii sunt foarte specializate si pun accent pe securitatea datelor, interventii rapide sau accesarea documentelor de la distanta. Aceasta experienta ne-a permis sa construim un pachet dedicat avocatilor si, impreuna cu SoftVenture, sa asiguram solutii end-to-end pentru acestia. La randul nostru, prin intermediul hitechlawyer.ro, vom oferi solutii si idei practice cu privire la gestionarea resurselor IT dintr-o casa de avocatura”, Camil Moldoveanu, Managing Partner Connsys Solutions.