M-Files faciliteaza colaborarea si mobilitatea prin lansarea unei noi versiuni

M-Files 2015.2 extinde functionalitatile de partajare fisiere si ofera o aplicatie universala pentru Windows 10

M-Files Corporation, un furnizor de solutii care optimizeazt semnificativ modul in care firmele isi gestioneaza documentele si informatiile prin abordarea unica bazata pe metadate, anunta lansarea noii versiuni M-Files 2015.2.

M-Files 2015.2 include noi functionalitati care faciliteaza colaborarea, un exemplu fiind posibilitatea utilizatorilor de a partaja fisiere din M-Files catre alti utilizatori externi prin hyperlink-uri securizate. Aceste hyperlink-uri pot fi dezactivate cu usurinta si, de asemenea, pot fi configurate sa expire la o anumita data si ora. Noua optiune elimina necesitatea de a sincroniza M-Files cu alte solutii de tip file sharing, devenind parte integranta din nucleul solutiei de management a informatiei. M-Files 2015.2 asigura totodata integrarea cu Microsoft Office Online, ceea ce permite utilizatorilor web de M-Files sa modifice fisiere de tip Word, Excel si PowerPoint direct in browser, fara a mai fi nevoie sa instaleze aplicatii desktop pentru Microsoft Office.

Versiunea M-Files 2015.2 introduce de asemenea aplicatia universala M-Files functionala pe toate dispozitivele care utilizeaza Windows 10 (PC-uri, tablete si smartphone-uri), aceasta putand fi descarcata gratuit din Windows Store. In plus, M-Files 2015.2 permite utilizatorilor de dispozitive care ruleaza Android si iOS sa editeze obiecte in modul offline sau sa configureze usor tooltips, valori implicite, grupuri de proprietati.

Angajatii care gestioneaza multa informatie au nevoie de un mediu sigur si facil care sa le permita colaborarea si partajarea de date cu colegii din interiorul si exteriorul companiei lor, iar imbunatatirile aduse de M-Files 2015.2 le permite sa faca exact acest lucru, mentinand in acelasi timp un control strict asupra informatiilor“a declarat Mika Javanainen, senior director de management de produs la M-Files Corporation. “M-Files 2015.2 inglobeaza cele mai importante beneficii oferite de aplicatii de tip File Sync si Files Share precum Box si Dropbox, dar elimina necesitatea crearii unei baze aditionale de date si sincronizarea acesteia, ambele impuse de astfel de instrumente. Prin posibilitatea de a partaja fisiere direct din sistem, riscul aparitiei versiunilor dublate si salvate in mai multe locatii este eliminat.

Noile functionalitati si beneficii disponibile in M-Files 2015.2 includ:

  • Viteza si performanta: M-Files 2015.2 aduce imbunatatiri majore de performanta. Accesul fisierelor in cloud este acum cu 75% mai rapid, preformanta care se reflecta si in cazul replicarii sau a accesarii directoarelor dinamice.
  • M-Files Web – Chrome Plugin vs. Java: M-Files Web nu mai are nevoie de Java, o noua extensie M-Files pentru Chrome fiind acum disponibila.
  • Imbunatatiri la modul de configurare al metadatelor: texte dinamice pot fi acum adaugate la metadate cu valori implicite, reducand semnificativ efortul de introducere manuala a datelor.
  • Server Activity Monitor: noul dashboard pentru Server Activity Monitor ofera administratorilor o imagine in timp real asupra performantei serverului, a sesiunilor active si multe alte informatii.
  • M-Files 2015.2 este acum disponibil in 32 de limbi, ultimele adaugate fiind coreeana, sarba si slovaca.

Pentru o lista completa de noi functionalitati si beneficii disponibile in M-Files 2015.2, clic aici.

Lasa M-Files sa lucreze pentru compania ta.   Testeaza acum