Lupsa & Asociatii a ales KeyVision

Lupsa si Asociatii, unul dintre startup-urile importante ale anului 2015 in domeniul societatilor de avocati si in domeniul proprietatii intelectuale, a implementat cu succes KeyVision pentru administrarea rapida si facila a activitatii aflate in continua evolutie.


Principalele provocari ale firmei s-au incadrat de multe ori in segmentul administrativ. KeyVision a raspuns acestor cerinte, asigurand management-ul clientilor, contractelor, activitatilor si calculul facturilor.

”Suntem la inceput de drum, iar accentul se pune pe consolidarea echipei cu oameni bine pregatiti, dar si pe  stabilirea unor relatii solide si de incredere cu clientii nostri. Am ales KeyVision pentru ca este un produs complet, care ne asigura flexibilitatea de care avem nevoie in aceasta perioada si cadrul necesar pentru administrarea rapida a activitatii. Avem posibilitatea de a urmari indeaproape performantele noastre”, a declarat Ionut Lupsa, Avocat Asociat Coordonator Lupsa & Asociatii.

KeyVision este un produs software 100% romanesc si face parte dintr-o suita de aplicatii dezvoltate de firma SoftVenture exclusiv pentru piata avocaturii, asigurand o interfata prietenoasa, functionalitati complete si usor de utilizat. Aceste aplicatii sunt utilizate de peste 1.000 de avocati din Romania, Republica Moldova, Franta si Turcia.