Despre noi

 

Am pornit la drum in 2011 cu scopul de a dezvolta o solutie inovativa dedicata pietei avocaturii. Experiența nu ne lipsea si aveam în spate 14 ani de consultanță, analiză, project management, programare, dezvoltare și implementare de proiecte IT pentru clienți din toate domeniile de activitate.

Astfel, am lansat KeyVision, prima soluție SaaS dedicată exclusiv acestui segment, care asigură controlul întregii activități de pontaj, facturare, management clienți, contracte, dosare, termene de instanță și analize specifice. Totul accesibil și simplu de utilizat.

Si pentru ca ne plac provocările, am continuat sa extindem portofoliul de solutii cu noi aplicatii care respecta aceleasi principii de baza: accesibilitate, flexibilitate, usurinta in utilizare. Am optat de fiecare data pentru tehnologii moderne și licențieri care elimina implementările dificile si costurile adiționale cu infrastructura hardware. In 2014, portofoliul nostru numara deja trei aplicatii de business concentrate pe pontaj & facturare, managementul dosarelor de instanta si managementul documentelor.

Totodata, am furnizat servicii de consultanță, analiză si project management in proiecte majore din domeniile consultanta, avocatura sau servicii financiare, incluzand leasing, credite, factoring, asigurari, stock finance.

 

Portofoliu

Am dezvoltat solutii software puternice si fiabile , special proiectate pentru a optimiza şi simplifica activitatile de management din organizaţii de orice dimensiune.

Ofera functionalitati complete de pontaj, facturare, management al clientilor si dosarelor, analize pentru urmarirea veniturilor si eficienței la nivel de firmă, consultant, client și contract  [mai multe]
Integrata cu www.portal.just.ro si www.scj.ro, aceasta asigura calendarul la zi al termenelor de instanta, istoricul dosarului pe etape procesuale, evidenta task-urilor si notificari automate referitoare la orice informatie noua publicata pe cele doua portaluri  [mai multe]

 

Solutie completa de document management care permite gestionarea usoara a volumelor mari de informatii, regasirea rapida a documentelor cautate si automatizarea fluxurilor de lucru  [mai multe]