Clientii nostri

Află de ce clienții noștri apreciază solutiile de business oferite de SoftVenture. Descoperă povestea lor!

 

Softventure contribuie la optimizarea sistemului de Document & Knowledge Management al NNDKP prin aplicatia M-Files
Softventure contribuie la optimizarea sistemului de Document & Knowledge Management al NNDKP prin aplicatia M-Files

"Solutia M-Files a raspuns exigentelor NNDKP, iar SoftVenture, partenerul care a implementat aplicatia in cadrul firmei noastre, a reusit sa imbine perfect cunostintele tehnice cu cerintele specifice domeniului juridic."

Ion Nestor, unul din partenerii coordonatori ai NNDKP

Mai mult

Pelifilip
Pelifilip

“Echipa PeliFilip se extinde semnificativ de la an la an şi de aceea, necesită soluţii inovatoare şi fezabile care să susţină deciziile de management. Implementarea aplicaţiei a fost foarte rapidă şi am primit multe feedback-uri pozitive din partea colegilor“

Fancisc Peli, Partner Peli Filip

Mai mult

Eversheds implementeaza KeyVision si M-Files pentru optimizarea activitatii interne
Eversheds implementeaza KeyVision si M-Files pentru optimizarea activitatii interne

"Ne-am dorit un tool de management, nu doar o simpla aplicatie operationala. Am obtinut astfel acces la rapoarte care ne pot ajuta in deciziile de zi cu zi si in stabilirea obiectivelor pe urmatorii ani. In plus, am facut primii pasi in crearea unui knowlegde management care ne va permite sa fim mai eficienti si sa raspundem mai rapid solicitarilor din partea clientilor"

Cristian Lina, Partener Eversheds

Vilau si Mitel
Vilau si Mitel

Firma de avocatura, recunoscuta pentru standardele inalte de profesionalism si rezultatele deosebite obtinute in domeniul legal, este specializata in corporate & comercial (inclusiv M&A si privatizari), financiar & bancar, asigurari & piete de capital, concurenta, energie, resurse naturale, utilitati, imobiliare, mediu, urbanism & constructii, proiecte publice, relatii de munca, proprietate intelectuala, comunicare & IT, restructurari si insolventa, litigii & arbitraj.

Mircea si Asociatii
Mircea si Asociatii

Cei de la KeyVision au dezvoltat un produs care serveste modernizarii profesiei de avocat si ne-a ajutat si pe noi, in mod concret, in gestionarea mai buna a fluxurilor interne de activitati, inregistrarea corecta a activitatilor si oferirea de raportari precise clientilor nostri.


Raluca Stefan, Managing Partener

Efrim Rosca si Asociatii
Efrim Rosca si Asociatii

Infiintata de Oleg Efrim, fostul Ministru al Justitiei in Republica Moldova, si Vlad Rosca, unul dintre cei mai reputati avocati moldoveni, casa de avocatura Efrim, Rosca si Asociatii reprezinta un «ghiseu unic» de servicii, oferind clientilor sai intreaga expertiza juridica de care au nevoie.


Oleg Efrim, Managing Partner - Efrim, Rosca si Asociatii

ONV LAW
ONV LAW

“Am pus accent pe flexibilitate, usurinta in utilizare si capacitatea de a oferi analize de eficienta. Cu ajutorul KeyVision am centralizat informatiile intr-o singura baza de date si am redus semnificativ timpul necesar revizuirii pontajelor, facturarii si raportarii“

Radu Nemes, Partner ONV LAW

Mai mult

Milcev Burbea
Milcev Burbea

Implementarea soluției KeyVision a raspuns cu succes exigențelor societății Milcev Burbea, contribuind la îmbunatatirea rapoartelor de activitate către clienți și la evaluarea muncii efectiv prestate. Soluția Keyvision este un instrument foarte util pentru identificarea deciziilor de management corecte. Echipa KeyVision este receptivă la solicitările și particularitățile clientului și răspunde eficient oricăror cerințe.


Iulia Burbea, Partener

Lupsa & Asociatii
Lupsa & Asociatii

Suntem la inceput de drum, iar accentul se pune pe consolidarea echipei cu oameni bine pregatiti, dar si pe stabilirea unor relatii solide si de incredere cu clientii nostri. Am ales KeyVision pentru ca este un produs complet, care ne asigura flexibilitatea de care avem nevoie in aceasta perioada si cadrul necesar pentru administrarea rapida a activitatii. Avem posibilitatea de a urmari indeaproape performantele noastre.


Ionut Lupsa, Avocat Asociat Coordonator Lupsa & Asociatii

Iordache Partners
Iordache Partners

Am experienta utilizarii mai multor instrumente de Timesheet & Billing, insa am ales KeyVision pentru ca este usor de folosit si reduce timpul dedicat pontajului. Avocatii nu mai percep astfel incarcarea datorata acestui task administrativ, iar eu pot emite rapid rapoartele solicitate de clienti. In plus, lucram cu foarte multe documente si este important sa le putem regasi facil si sa le putem accesa de unde avem nevoie.


Adrian Iordache, Managing Partner Iordache Partners

„KeyVision s-a dovedit a fi soluția ideală pentru VASS Lawyers deoarece a adus, în plus față de funcționalitățile standard precum pontaj și facturare, un set de rapoarte esențiale pentru urmărirea eficienței firmei, a fiecărui avocat și client în parte”

Iulia Vass, Managing Partner VASS Lawyers

Mai mult

"Am ales KeyVision deoarece aplicația s-a detașat din start prin funcționalități complete de pontaj și de management al clienților și dosarelor, prin setul de rapoarte detaliate la nivel de firmă, contract, avocat și prin posibilitatea de a urmări evoluția firmei"

Radu Revnic, Managing Partner Revnic & Asociații

Mai mult

In decizia noastra a fost esentiala capacitatea de raportare. De la prima prezentare, KeyVision s-a dovedit un program prietenos si inteligent, adaptat nevoilor noastre: simplitate in utilizare si complexitate în raspuns"

Oana Șoimulescu, Managing Partner

Mai mult

"Motivul principal pentru care am optat pentru implementarea solutiei software KeyVision a fost simplificarea sistemului de pontaj și facturare, dar mai ales generarea unor rapoarte privind eficacitatea. A fost o alegere foarte buna."

Liviu Fătu, Managing Partner Fătu Law Office

Mai mult

"Activitatea mea presupune foarte multe deplasări și de aceea era important să pot completa pontajul de oriunde. Fiind o aplicație accesibilă pe web, pontez de oriunde utilizând mobilul sau iPad-ul. În plus, facturarea se face foarte rapid."

Cristian Vizireanu, Partner Vizireanu & Vizireanu

Mai mult

Am avut nevoie de o solutie pe măsură, care să depășească sfera pontajului și a facturării, punând accent pe client, flexibilitate, eficiență și viteză de reacție. KeyVision este ușor de folosit și versatil, are o interfață prietenoasă și accesibilă, care oferă dintr-o privire o imagine clară asupra evoluției firmei.

Adrian Manolache, Managing Partner

"Decizia de implementare a soluției KeyVision vine totodată în contextul asumării unor planuri ambițioase de dezvoltare si datorita capacitatii solutiei de a susține activitatea specifică unei firme de consultanță prin funcționalitățile complete de pontaj, facturare, raportare"

Ileana Neamtu, Point Public Affaires

"Creșterea portofoliului de clienți a generat nevoia de a contoriza riguros toată activitatea derulată și de a putea urmări eficiența fiecărui proiect în parte. KeyVision a răspuns acestor cerințe prin oferirea unui sistem facil de pontaj și facturare, dar mai ales prin rapoarte detaliate la nivel de firmă, client, contract și avocat"

Claudiu Toma, Managing Partner Toma și Asociații

"Firma de avocatura cu sediul in Istanbul furnizeaza servicii juridice în domenii precum financiar bancar, drept comercial, due diligence, fuziuni și achiziții. KeyVision este flexibil, intuitiv și salvează foarte mult din timpul necesar facturarii, pontajului sau raportarii."

Emin Sanli, Managing Partner Fora & Sanli

"Aveam experiența utilizării unei soluții software, insa KeyVision aduce o nouă abordare, punând accentul pe analize de performanță și evoluții financiare, fără să neglijeze partea operațională - pontaj, clienți, contracte, instanță, facturare"

Marian Popescu, Managing Partner PSBH Popescu și Asociații

Kauders Médan Hublot oferă servicii de consultanta financiara, juridica si fiscala companiilor franceze din diverse sectoare de activitate. Principalele proiecte derulate au ca obiect investitii, expertiza financiara, audit patrimonial, intermedieri si monitorizari financiare. KeyVision sustine eforturile de dezvoltare ale firmei KMH

Nicolas Médan - Kauders Médan Hublot

"Am pus accent pe accesibilitate, motiv pentru care din start am ales o soluție online, cât și pe investiția inițială necesară. KeyVision s-a dovedit a fi cea mai bună opțiune, fiind accesibilă de oriunde printr-o simplă conexiune de internet, pe bază de abonament lunar"

Adrian Ghergulescu, Managing Partner